ArhitecturaBucuresti

Noi construim viitorul pentru tine

Contact:
Dr. Arh. Amir Dalbozi                                                       0747.954.766
0727.685.873
021.230.98.16
Calea Dorobantilor nr. 135-145, bloc 10, scara B
Get Adobe Flash player

Cartierul Castelli Residence

Cartierul CASTELLI RESIDENCE se afla la intrare in Joita in apropiere de localitatea Dragomiresti. Sunt 16 KM pana in centrul capitalei si 8 KM pana la zona comerciala Militari. Acest proiect include 45 de vile independente, fiecare vila fiind dispusa pe doua nivele, curte amenajata cu gazon si ingradita cu plasa metalica pe partile laterale si lemn cu finisaje de lux in partea frontala, cu acces la sosea. Fiecare vila are 2 locuri de parcare + locuri suplimentare pentru vizitatori.

Curtea are suprafata totala de 250 mp dintre care suprafata construita locuibila este de 140 mp. Cuprinde 3 dormitoare si baie la etaj, iar la parter bucatarie, living si dining open space. Vilele sunt proiectate dupa cerinte stricte, gestionand cu eficienta maxima spatiile disponibile. Lumina este obtinuta preponderat natural prin pozitionarea golurilor de geam.

Izolarea vilelor a fost facuta cu materiale de inalta calitate, rezultand o eficienta termica nemaipomenita , ceea ce ofera clientului inca un avantaj din punct de vedere al costurilor de intretinere. In proiect au fost incluse toate utilitatile ( apa,gaze,canalizare,paza ), iar in viitor se va realiza inca un cartier si un supermarket.

Realizat de Dr. Arhitect Amir Dalbozi - Biroul de Arhitectura Bucuresti