Arhitect-Arhitect

www.arhitect-arhitect.ro

Noi construim viitorul pentru tine!

Consultanta GRATUITA !

arhitect.amir@yahoo.com

Telefon: 0727-685-873

CONSULTANTA GRATUITA IN DOMENIUL ARHITECTURII, URBANISMULUI SI INGINERIEI

 

PROIECTARE

 

EXPERTIZA TEHNICA

Autorizatii / avize

Management proiect

 

Design exterior

Design interior

 

Proiectare si reproiectare

 

  • proiectare constructii civile (case, vile, duplex-uri, pensiuni, blocuri, hoteluri, case de vacanta, case zidarie clasica sau structura lemn/metal)
  • proiectare constructii cu destinatie comerciala sau industriala (cladiri de birouri, magazine, restaurante, hale, sali, clinici medicale, showroom-uri, sedii de institutie)
  • reproiectare constructii existente (consolidari, extinderi, conversii, restaurari)

Autorizare si avizare in Bucuresti si imprejurimi

  • intocmire dosar de autorizare si inscriere proiect (documentatii tehnice, avizare verificatori specializati, devize si fise cantitati materiale) – 
  • reprezentare premergatoare autorizarii (iti obtinem de la institutii certificatul de urbanism, avizele si acordurile necesare pentru ca tu sa castigi timp
  • expertize tehnice (modificari constructii, supraetajari, alipiri la calcan) 

Consultanta si expertize arhitectura

  • consultanta completa, de la alegerea terenului pana la receptia finala a constructiei
  • elaborare concepte arhitecturalevizualizari/modelare 3D si simulari video 
  • consultanta pentru investitii imobiliare (studiu de fezabilitate si solutii de eficientizare a costurilor de construire si utilizare) 

Oferim servicii de design interior in vederea obtinerii unor spatii interioare inedite, estetice si practice prin adaptarea bugetului clientului la nevoile sale, consultanta tehnica, proiectare si detalii necesare pe tot parcursul lucrarii.

 

Daca printr-un proiect de arhitectura se stabileste functionalitate unei cladiri, un proiect de design de interior vine in completare si creaza identitatea si atmosfera acelui spatiu dictate de stilul, preferintele, dorintele si credintele clientului pe care designerul le va prelucra, omogeniza si cu ajutorul carora va contura spatiul.

 

Designul de interior determina spiritul unui spatiu. Acest spirit al spatiului se traduce intr-o stare de bine, confort psihologic, armonie si echilibru. Fiecare spariu dintr-o cladire trebuie sa genereze starea corespunzatoare functiunii (bucatarie=energie, living = relaxare, dormitor = liniste).

Oferim servicii de STUDIU DE INSORIRE si  de ANALIZA DE POZITIONARE CLADIRE fie ca este vorba despre o constructie noua sau o constructie existenta.

Intotdeauna este necesar un Studiu de insorire in vederea autorizarii lucrarilor in situatiile in care terenul este de dimensiuni reduse si se doreste extindere sau suprainaltare.

Acest studiu de insorire stabileste daca prin solutiile arhtecturale propuse va fi afectat sau nu iluminatul natural al cladirilor alaturate dar si al cladirii ce face obiectul studiului.

In urma studiului de insorire se vor adopta solutii arhitecturale ce vor respecta reglemntarile Legii locuintei 114/1996 si a Ordinului 119/2014 cu privire la iluminatul natural.

ANALIZA DE POZITIONARE  este foarte importanta in cazul unei constructii noi. Aceasta se face mai cu seama in cazul unei case pasive sau o cladire cu consum mic de energie intrucat se analizeaza zona geografica, pozitia fata de punctele cardinale, miscarile curentilor de aer, si elementele naturale ce pot avea un impact major in schimbari ale temperaturii  (paduri, raur

Noi construim viitorul

Arhitect-Arhitect

Sunteti interesati sa lucrati cu noi ?

Ne puteti contacta astfel:

TELEFON:0727685873

E-MAIL: arhitect.amir@yahoo.com

ADRESA:Calea Dorobantilor nr 135-145,  bloc 10, scara B2, interfon 131

, sau folosind formularul de contact

Oferim solutii profesioniste si eficiente

“Avem nevoie de case, asa cum avem nevoie de haine; arhitectura stimuleaza moda. Ele sunt precum foamea si setea – ai nevoie de amandoua.”

Karl Lagerfeld